Wat is Jeugdkoorplan Nederland (JKPN)?
JKPN is een stichting die door middel van het ondersteunen en faciliteren van jeugdkoren het meerstemmig zingen onder kinderen en jeugd wil stimuleren. JKPN wil zich ontwikkelen tot het kenniscentrum voor moderne jeugdkoren.

Voor wie is JKPN?
JKPN is er voor dirigenten, arrangeurs, vocalcoaches, muziekdocenten, bestuursleden en al die anderen die met samen zingen te maken hebben.
Kortom iedereen die met een koor en de organisatie te maken heeft.

Uit wie bestaat JKPN?
JKPN is een samenwerking tussen een aantal zeer gemotiveerde professionals die allen een passie hebben voor werken met jeugd en muziek.
Elke expert brengt kennis en ervaring met zich mee. Bovendien beschikken al deze experts over een uitgebreid netwerk met coaches. Ook deze coaches hebben allen hun eigen vakgebied en specialiteit. Zo beschikken we over een compleet arsenaal aan specialisten die u op elk gebied kunnen adviseren, ondersteunen, coachen of assisteren.

Met wat voor vragen kan ik bij JKPN terecht?
Wij kunnen antwoorden bij vragen op muzikaal gebied, maar ook op het pedagogisch vlak. Voor hulp bij marketing, sponsoring, organisatorische vragen, maar ook voor vragen over ondersteunende taken kunt u bij JKPN terecht. JKPN heeft voor bijna alles een specialist in huis. 

Wat verstaat JKPN onder moderne jeugdkoren?
Onder moderne jeugdkoren verstaan we jeugdkoren die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen, pubers en jong volwassenen. Koren die de wens hebben het vaak bestaande stoffige imago af te werpen en te communiceren en te handelen naar de huidige tijdsgeest.

Kan ik alleen met een bestaand koor of zangroep terecht?
Of het nu gaat om een bestaand koor of om een nieuw op te richten koor. JKPN kan helpen.

Wat is het doel van JKPN?
JKPN heeft als doel kennis te delen en op die manier samen zingen (in jeugdkoren en/of zanggroepen) in Nederland naar een hoger niveau te brengen.
Zowel op kwalitatief als kwantitatief niveau. 

Oftewel, beter, vaker en meer.

Waar vind ik JKPN?
JKPN geeft trainingen en ondersteuning door het hele land. Dit kan bij u op locatie of op een centrale locatie.
Met een groep of individueel.

 

Neem contact op

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief